Case

4Efficiency

  • Klant4Efficiency
  • ExpertisesWordPress, Front-end
  • Oplevering2020
  • OpdrachtgeverWemessage
  • Website4ef.nl
4Efficiency banner afbeelding

4Efficiency

Over de website van 4Efficiency

4Efficiency levert uniek en speciaal geschreven software voor bedrijven. 4Efficiency was op zoek naar een frisse, moderne en strakke site om hun product te vertegenwoordigen. Er is vooral veel aandacht besteed aan toevoegingen met betrekking tot gerelateerd nieuws en de mening van hun klanten.

Phone

Techniek

Speciale toevoegingen bij 4Efficiency

Veel van de elementen op de site van 4Efficiency worden standaard in toegevoegd. De cases en succesverhalen verdienen wellicht een speciale vermelding. De tekstblokken van de succesverhalen zijn helder opgebouwd en schuiven op een speelse manier door, zodat deze uitnodigen om te lezen. Stevige filters zijn toegevoegd zodat je snel bij de gewenste artikelen komt.

Mockup van een Smartphone
4Efficiency website voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Bezoek de site van 4Efficiency

Het loont wellicht de moeite om eens rond te kijken op de site van 4Efficiency en wat ideeën op te doen voor je eigen site. Wij denken graag met je mee. De creatieve mogelijkheden en oplossingen zijn vrijwel onbegrensd daar wij bij Webshite alle websites op maat bouwen.

Mockup van een tablet
4Efficiency website voorbeeld op tablets
Laptop

WordPress

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Het CMS (content management systeem) WordPress is momenteel het meest gangbare systeem om stabiele, goed functionerende websites mee te bouwen. Webshite bouwt de meest uiteenlopende websites en probeert samen met jou tot een frisse en degelijke oplossing te komen om jouw bedrijf perfect op het internet te vertegenwoordigen. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig. Er is nauwelijks enige technische kennis voor nodig.

Mockup van een laptop
4Efficiency website voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en efficiënt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
4Efficiency website voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

    Send a message!