Case

Cotton Suite

 • KlantCotton Suite
 • ExpertisesWoocommerce Webshop, Multilanguage
 • Oplevering2020
 • OpdrachtgeverWemessage
 • Websitecottonsuite.nl
Cotton Suite banner afbeelding

Cotton Suite

Over de website van Cotton Suite

Cotton Suite verkoopt luxe bed- en bad textiel in een grote verscheidenheid aan stijl en kleur. Net als Intermontage heeft ook Cotton Suite een goed werkende en veilige webshop laten inbouwen. Ook bij een webshop zijn er verschillende mogelijkheden zodat deze goed aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Phone

Techniek

De wensen van Cotton Suite

Naast een webshop van WooCommerce is het interessant om te zien dat Cottonsuite een tweetalige website wilde hebben. Door een eenvoudige klik op het menu is de site ook in het Engels te lezen, iets dat met het oog op internationale verkoop heel belangrijk kan zijn.
Verder wilde Cottonsuite graag filters inbouwen zodat de klant snel en effectief het juiste merk, de goede maat of de gewenste kleur kan vinden. De productafbeelding verandert naar gelang de gekozen kleur.

Bezoek de site

Als jij geïnteresseerd bent in deze extra aanvullingen, neem dan eens een kijkje op de site van Cottonsuite om te zien hoe deze dingen werken en er uitzien.

Mockup van een Smartphone
Cotton Suite website voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Waarom werken met Webshite?

 • Bij Webshite geen gedoe. Altijd een duidelijke offerte waar niet van wordt afgeweken
 • Goed en persoonlijk contact
 • Altijd maatwerk, altijd creatieve ideeën en oplossingen
 • Oplevering volgens afspraak
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Geschikt voor ieder beeldscherm
Mockup van een tablet
Cotton Suite website voorbeeld op tablets
Laptop

WordPress

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Het CMS (content management systeem) WordPress is momenteel het meest gangbare systeem om stabiele, goed functionerende websites mee te bouwen. Webshite bouwt de meest uiteenlopende websites en probeert samen met jou tot een frisse en degelijke oplossing te komen om jouw bedrijf perfect op het internet te vertegenwoordigen. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig. Er is nauwelijks enige technische kennis voor nodig.

Mockup van een laptop
Cotton Suite website voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en efficiënt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
Cotton Suite website voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

  Send a message!