Case

Eerlijk Koffie

  • KlantEerlijk Koffie
  • ExpertisesWordPress, Responsive
  • Oplevering2020
  • OpdrachtgeverWemessage
  • Websiteeerlijkkoffie.nl
Eerlijk Koffie banner afbeelding

Eerlijk Koffie

Over de website van Eerlijk Koffie

Eerlijk Koffie, een website voor de echte koffieliefhebbers gebouwd in een wat speelse en informele stijl die goed past bij het genot van een kopje koffie. Behalve de standaard attributen voor iedere website heeft Eerlijk Koffie een aantal interessante toevoegingen.

Phone

Techniek

Bijzonder bij deze website

De aanblik van Eerlijk Koffie met geïllustreerde stappen op een aantal pagina’s voelen vriendelijk aan. Geanimeerde iconen worden zichtbaar als je er met je muis overheen gaat. Dit is goed te zien op de homepage.

Interessant is wellicht ook de dynamische en geanimeerde keuzemodule voor een koffieabonnement. Hier kun je op speelse wijze berekenen hoeveel koffie een geïnteresseerd bedrijf of persoon nodig heeft om de juiste aankoop te doen. Verder is deze site uitgerust met een blog met filter en bestaat de mogelijkheid om een video te plaatsen in de homepage banner.

Mockup van een Smartphone
Eerlijk Koffie website voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Bezoek de site van Eerlijk Koffie

Neem eens een kijkje op deze vlotte, gebruiksvriendelijke site. Iedere site vraagt om zijn eigen specifieke aanpak die perfect aansluit bij het product of het bedrijf dat vertegenwoordigd moet worden. Jouw wensen zijn onze uitdaging en we helpen je graag om een goede, creatieve website te maken waar je jarenlang veel profijt van zult hebben.

Mockup van een tablet
Eerlijk Koffie website voorbeeld op tablets
Laptop

WordPress

Een technisch perfecte WordPress website

Het CMS (content management system) WordPress is vanwege haar gebruiksvriendelijkheid momenteel het meest gebruikte systeem ter wereld om goed functionerende websites mee te bouwen en te onderhouden. Webshite heeft gedegen kennis en veel ervaring bij het bouwen van de meest uiteenlopende websites. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig, ook zonder technische kennis op dit gebied.

Mockup van een laptop
Eerlijk Koffie website voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en efficiënt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
Eerlijk Koffie website voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

    Send a message!