Case

Feddema

  • KlantFeddema
  • ExpertisesWordPress, Responsive
  • Oplevering2019
  • OpdrachtgeverWemessage
  • Websitefeddema.nl
Feddema banner afbeelding

Feddema

Over de website van Feddema

Feddema houdt zich bezig met de in- en verkoop van goud, zilver, munten, bankbiljetten, postzegels en andere waardevolle objecten. Het bedrijf wilde graag een eenvoudige doch overzichtelijke site in passende kleuren.

Phone

Techniek

Speciale toevoegingen bij Feddema

Op de site van Feddema kom je direct bij een aantal roulerende en van kleur wisselende kerwoorden aan, alsmede strakke en inschuivende tekstblokken zodat de klant direct de benodigde pagina kan vinden. Op de pagina ‘Werkwijze’ worden de stappen in de werkwijze overzichtelijk weergegeven met een klein kleureffect. De contactmogelijkheden zijn duidelijk aangegeven en makkelijk te vinden.

Mockup van een Smartphone
Feddema website voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Bezoek de site van Feddema

Neem gerust eens een kijkje op de kleine, doch heldere en functionele site van Feddema. Niet iedere site hoeft zo uitgebreid te zijn, maar zelfs kleine toevoegingen kunnen een groot verschil maken.

Mockup van een tablet
Feddema website voorbeeld op tablets
Laptop

WordPress

Een technisch perfecte WordPress website

Het CMS (content management system) WordPress is vanwege haar gebruiksvriendelijkheid momenteel het meest gebruikte systeem ter wereld om goed functionerende websites mee te bouwen en te onderhouden. Webshite heeft gedegen kennis en veel ervaring bij het bouwen van de meest uiteenlopende websites. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig, ook zonder technische kennis op dit gebied.

Mockup van een laptop
Desktop

Online

Snel en effici├źnt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen

Mockup van een beeldscherm
Feddema website voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

    Send a message!