Case

Lets Connect Solutions

  • KlantLet's Connect Solutions
  • ExpertisesWordPress, Responsive
  • Oplevering2020
  • OpdrachtgeverWemessage
  • Websiteletsconnectsolutions.be
Let's Connect Solutions banner afbeelding

Lets Connect Solutions

Over de website van Lets Connect Solutions

Lets Connect Solutions is een bedrijf dat zich bezighoudt met alles op het gebied van telefonie voor bedrijven. De uitstraling voor de website wordt dan ook direct duidelijk: het gaat hier om een zakelijke website, overzichtelijk en strak, helemaal volgens het patroon van succesvolle, zakelijk ingerichte ondernemingen.

Phone

Techniek

Speciale toevoegingen bij Lets Connect Solutions

De site is helder en de navigatie op de site is eenvoudig en duidelijk. Contactmogelijkheden zijn goed te vinden, alsmede het overzicht van de door hen aangeboden mogelijkheden. Wij lichten er graag het meescrollende contactformulier uit, deze blijft goed in zicht tijdens een paginabezoek, iets wat de conversies verhoogt. Verder zijn de FAQ en supportmodule eenvoudig te vinden.

Mockup van een Smartphone
Let's Connect Solutions website voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Bezoek de site van Lets Connect Solutions

Om een idee te hebben over een goed functionerende, zakelijke site kun je een kijkje nemen op de site van Lets Connect Solutions. Wij denken graag met je mee om voor jou een site te bouwen die precies aansluit bij jouw homestijl en wensen.

Mockup van een tablet
Let's Connect Solutions website voorbeeld op tablets
Laptop

WordPress

Een technisch perfecte WordPress website

Het CMS (content management system) WordPress is vanwege haar gebruiksvriendelijkheid momenteel het meest gebruikte systeem ter wereld om goed functionerende websites mee te bouwen en te onderhouden. Webshite heeft gedegen kennis en veel ervaring bij het bouwen van de meest uiteenlopende websites. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig, ook zonder technische kennis op dit gebied.

Mockup van een laptop
Let's Connect Solutions website voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en effici├źnt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
Let's Connect Solutions website voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

    Send a message!