Case

Meesterlijk Geschikt

  • KlantMeesterlijk Geschikt
  • ExpertisesWordPress, Woocommerce Webshop
  • Oplevering2019
  • OpdrachtgeverWemessage
  • Websitemeesterlijkgeschikt.nl
Meesterlijk Geschikt banner afbeelding

Meesterlijk geschikt

Over de website van Meesterlijk Geschikt

Meesterlijk Geschikt houdt zich bezig met natuurlijke materialen om schoonheid over te brengen die in woorden niet uitgedrukt kan worden. Omdat Meesterlijk Geschikt vooral met bloemen werkt wilden ze graag een fleurige en kleurrijke website; eenvoudig, maar functioneel.

Phone

Techniek

Speciale toevoegingen bij Meesterlijk Geschikt

Ook deze klant wilde graag een goede webshop toegevoegd hebben. WooCommerce was ook hier de oplossing. Er is op deze site een projectenarchief opgezet met een makkelijk te gebruiken filter. Tenslotte is het opnemen van contact met Meesterlijk Geschikt eenvoudig gemaakt. Door op het icoontje van de telefoon (rechtsboven) te klikken krijg je direct de informatie die je nodig hebt.

Mockup van een Smartphone
Meesterlijk Geschikt website voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Bezoek de site van Meesterlijk Geschikt

Neem eens een kijkje op deze kleurrijke site. De site is bewust eenvoudig gehouden, maar is uiterst functioneel en geeft precies het gevoel weer dat de klant voor ogen had. Jouw wensen zijn onze uitdaging en we helpen je graag om een goede, creatieve website te maken waar je jarenlang veel profijt van zult hebben.

Mockup van een tablet
Meesterlijk Geschikt website voorbeeld op tablets
Laptop

WordPress

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Het CMS (content management systeem) WordPress is momenteel het meest gangbare systeem om stabiele, goed functionerende websites mee te bouwen. Webshite bouwt de meest uiteenlopende websites en probeert samen met jou tot een frisse en degelijke oplossing te komen om jouw bedrijf perfect op het internet te vertegenwoordigen. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig. Er is nauwelijks enige technische kennis voor nodig.

Mockup van een laptop
Meesterlijk Geschikt website voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en effici├źnt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
Meesterlijk Geschikt website voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

    Send a message!