Case

Sallandse Wegenbouw

 • KlantSallandse Wegenbouw
 • ExpertisesWordPress Multisite, Multilanguage
 • Oplevering2019
 • OpdrachtgeverCreative Bird
 • Websitesallandsewegenbouw.nl
Sallandse Wegenbouw banner afbeelding

Sallandse Wegenbouw

Over de website van Sallandse Wegenbouw

Sallandse Wegenbouw verzorgt infrawerk van projecten in met name grond-, weg- en waterbouw, legt sportaccommodaties aan en houdt zich actief bezig met de milieuproblematiek. Deze klant wilde graag een WordPress Multisite, wat wil zeggen dat ze meerdere sites wilden hebben die allemaal met dezelfde lay-out, plugins en code werden opgezet en zo konden worden ondergebracht als subsites van een globale WordPress installatie.

Phone

Techniek

Hoe is deze site opgezet?

De Sallandse Wegenbouw werkt in drie verschillende divisies: Wegenbouw, United (sportaccommodaties) en Milieu & Advies. Iedere afdeling heeft daarom zijn eigen subsite met een eigen domein. Dit heeft tot voordeel dat het eenvoudig is voor hun klanten om snel de juiste afdeling te vinden en wordt het voor de Sallandse Wegenbouw zelf erg eenvoudig om al hun afdelingen te onderhouden in één WordPress omgeving.

Kijk zelf eens hoe het werkt

Wil je weten hoe dit er uitziet, ga dan naar de site van de Sallandse wegenbouw en kijk eens rond om de voordelen van een dergelijke website te zien.

Mockup van een Smartphone
Sallandse Wegenbouw voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Webshite is jouw partner voor gebruiksvriendelijke websites

 • Heldere offerte
 • Persoonlijk contact
 • Maatwerk
 • Oplevering altijd volgens afspraak
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Volledig responsive
Mockup van een tablet
Sallandse Wegenbouw voorbeeld op tablets
Laptop

WordPress

Een technisch perfecte WordPress website

Het CMS (content management systeem) WordPress is vanwege haar gebruiksvriendelijkheid momenteel het meest gebruikte systeem ter wereld om goed functionerende websites mee te bouwen en te onderhouden. Webshite heeft gedegen kennis en veel ervaring bij het bouwen van de meest uiteenlopende websites. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig, ook zonder technische kennis op dit gebied.

Mockup van een laptop
Sallandse Wegenbouw voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en efficiënt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
Sallandse Wegenbouw voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

  Send a message!