Case

Solid Partners

  • KlantSolid Partners
  • ExpertisesResponsive, WordPress, Front-end
  • Oplevering2019
  • OpdrachtgeverWemessage
  • Websitesolidpartners.nl

Solid Partners

Over de website van Solid Partners

Solid Partners is een ICT bedrijf dat zich toespitst om bedrijven en instellingen te begeleiden bij hun digitale aanpak en geeft inhoudelijk advies over een groot scala aan digitale aangelegenheden. Voor Solid Partners was het bijzonder belangrijk dat er goede contactmogelijkheden werden ingebouwd.

Phone

Techniek

Speciale elementen

Solid Partners wilde graag dat de teamleden op de ‘Over ons’ pagina direct gekoppeld werden aan de software van hun externe supportdesk. Hiermee kan de online aanwezigheid, chat functie en telefonische bereikbaarheid eenvoudig beheerd worden. In de banner is een telefoon icoontje geplaatst dat gekoppeld is aan de openingstijden, waardoor de telefonische bereikbaarheid direct duidelijk is voor de bezoeker. Het navigatiemenu in de header heeft verschillende foto’s per thema.

Mockup van een Smartphone
Solid Partners voorbeeld op mobiele apparaten
Tablet

De aanpak

Bezoek de site van Solid Partners

Ben jij geïnteresseerd in deze mogelijkheden, neem dan even de tijd om deze site te bezoeken en te kijken hoe die wellicht ook jouw site ten goede kunnen komen. Heb je andere wensen? Laat het ons weten, want wij kunnen er ongetwijfeld een mouw aan passen. Jouw wensen zijn onze uitdaging en we helpen je graag om een goede, creatieve website te maken. De mogelijkheden voor jouw site zijn in principe onbegrensd.

Mockup van een tablet
Laptop

WordPress

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Het CMS (content management systeem) WordPress is momenteel het meest gangbare systeem om stabiele, goed functionerende websites mee te bouwen. Webshite bouwt de meest uiteenlopende websites en probeert samen met jou tot een frisse en degelijke oplossing te komen om jouw bedrijf perfect op het internet te vertegenwoordigen. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig. Er is nauwelijks enige technische kennis voor nodig.

Mockup van een laptop
Solid Partners voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en efficiënt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
Solid Partners voorbeeld op desktop formaat
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

    Send a message!