Case

Wemessage

 • KlantWemessage
 • ExpertisesResponsive, WordPress, Front-end
 • Oplevering2018
 • OpdrachtgeverWemessage
 • Websitewemessage.nl
Wemessage banner afbeelding

Wemessage

Over de website van Wemessage

Wemessage is een web- en marketingbureau met vestigingen in Deventer, Leiden, Maastricht en Tilburg dat verschillende diensten verleent op marketing gebied. Wemessage wilde een functionele site hebben, in eenvoudige kleuren met een overzichtelijke, zakelijke stijl.

Phone

Techniek

Speciale toevoegingen

Behalve de gangbare elementen die in elke webpagina aanwezig behoren te zijn wilde Wemessage graag wat extra functionaliteit op de website:

 • Roulerende kernwoorden op de homepage
 • Meescrollende navigatiebalk op de homepagina voor grotere gebruiksvriendelijkheid
 • Interactieve Werkwijze helpt de bezoeker om op een speelse manier kennis te maken met de werkwijze van Wemessage
 • Timeline met bedrijfsinformatie per jaar op de pagina
 • Overzicht van het geleverde werk met eenvoudig filter
Mockup van een Smartphone
Tablet

De aanpak

Bezoek de site van Wemessage

Iedere klant heeft bepaalde ideeën, maar weet vaak niet hoe deze om te zetten in een goed werkend element voor de website. Wij denken met je mee en reiken je graag een creatieve oplossing aan. Om een idee te hebben over hoe Wemessage hun website ingericht wilde hebben kun je gerust een kijkje nemen op hun site.

Mockup van een tablet
Laptop

WordPress

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Het CMS (content management systeem) WordPress is momenteel het meest gangbare systeem om stabiele, goed functionerende websites mee te bouwen. Webshite bouwt de meest uiteenlopende websites en probeert samen met jou tot een frisse en degelijke oplossing te komen om jouw bedrijf perfect op het internet te vertegenwoordigen. Het onderhouden en aanpassen van een site gebouwd door Webshite is voor jou als klant erg eenvoudig. Er is nauwelijks enige technische kennis voor nodig.

Mockup van een laptop
Wemessage voorbeeld op laptops
Desktop

Online

Snel en efficiënt

Voordat je het weet staat de website van je bedrijf of je persoonlijke site online en ben je goed vertegenwoordigd op het internet. Je bent dan makkelijk bereikbaar met een site die volledig voldoet aan de door jou gestelde eisen.

Mockup van een beeldscherm
The End.

Het eindresultaat

Een unieke WordPress website op maat, gebruiksvriendelijk en in eigen beheer.

Veel tevreden klanten gingen je al voor en hebben hun professionele WordPress website laten maken door Webshite. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk en helpen je graag verder.

Looking for a wordpress website developer?

  Send a message!